BOTTELAAR

De Bottelaar beschikt over een geavanceerde afvullijn voor alle dranken. We zijn gespecialiseerd in het bereiden en afvullen van kleine hoeveelheden voor partners die een bedrijf gaan opstarten of een limited premium product willen maken. Dankzij de ervaring en kennis hiermee zijn wij in staat om flexibel, efficiënt en nauwkeurig uw opdracht te verwerken. Graag bespreken we alle mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek.

SPOELEN

Onze partners schaffen meestal hun eigen flessen aan, onafhankelijk hoe deze worden aangeleverd spoelen we alle flessen standaard voor met alcohol en water. Afhankelijk van de drank voeren we na de botteling een pasteurisatie uit zodat het eindproduct schoon en veilig geleverd kan worden.

f203864cef45ca153ab1495a4bc67b83
IMG_0515

AFVULLEN

De afvullijn is speciaal kleinschalig en variabel gehouden waardoor elk product getweaked kan worden. Het afvullen gebeurt onder vacuüm zodat elke fles gelijkmatig gevuld wordt. Afhankelijk van uw wens kan er variabel met koolzuurdruk worden afgevuld waardoor uw fris- of mix-drank een sprankelende frisse presentatie krijgt. We vullen af op fles en vaten.

Sluiting & Etiket

Alle flessen worden zorgvuldig gesloten via een vooraf besproken type en formaat sluiting. De Bottelaar kan nagenoeg elke sluiting verwerken of het nu gaat om schroefdoppen, kurken, capsules, dopkurken of kroondoppen. Van 18 mm tot 35 mm breed en alles daar tussenin is mogelijk. De uitstraling van uw product is uiterst belangrijk. Door de consument wordt vaak al op basis van het label en de fles de eerste keuze gemaakt. Ronde, vierkante flessen, formaat flessen als zakflacons of flessen met reliëf en etiket vlakken, groot of klein. Alle maten zijn te verwerken.

IMG_0516
Sales & Market

SERVICE & KOSTEN

Vooral voor startende ondernemers kan de drempel van opstartkosten, minimale verkoop van hoeveelheden en onvoldoende kennis van de markt te hoog zijn. De Bottelaar neemt voor een groot deel deze zorgen weg door een overzichtelijke offerte en begeleiding te bieden in het totale proces. Vanaf het eerste gesprek proberen we snel en deskundig inzicht te leveren van de mogelijkheden en kosten. Door actieve participatie van de partner in het productie proces kunnen de kosten laag worden gehouden zodat er meer rendement ontstaat. Op aanvraag kan een eerste offerte worden geleverd zodat er gelijk inzicht bestaat in kosten en levertijd van het product.