WATER EN FRISDRANK

De Bottelaar kan door de speciale mobiele afvullijn tafelwater en frisdranken produceren met verschillende smaken en toegevoegd koolzuur. Kroondop of een schroefdop met variatie in etikettering is allemaal mogelijk. Vraag een offerte aan voor een mooi product.

PRE-MIX DRANKEN

De Bottelaar kan door gebruik te maken van eigen productie aan alcoholische dranken als Gin, Genever en Whisky een selectie bieden van mixdranken. Zowel op verschillende flessen als op verschillende kegs kan er afgevuld worden waardoor er voor elke gelegenheid een mooi kwalitatief product gepresenteerd kan worden.

ALCOHOLISCHE DRANKEN

Productie van alcoholische dranken is een kwalitatief proces dat met de nodige kennis moet worden uitgevoerd. De receptuur is het onderscheidende kenmerk in de markt en bij ons in vertrouwde handen. Wij produceren met de juiste ingredi├źnten een mooi eindproduct. De drank wordt geanalyseerd op sterkte, PH, kleur, geur en smaak. Na controle en rijping wordt het product vrijgegeven voor het bottelen.

KOMBUCHA

Kombucha is een oud Aziatisch product wat gebrouwen wordt met een Scoby. Deze drank komt terug met name door aandacht in de USA en is helemaal hip en dient als fris alternatief voor fris- en alcoholische dranken vanwege afwezigheid van alcohol. Door een natuurlijke fermentatie ontstaat een licht mousserende drank met verschillende smaken. De Bottelaar is bezig een eigen productielijn op te starten zodat het product vanaf medio 2018 leverbaar is.