GRONDSTOFFEN

Inkoop van de juiste ingrediënten kan duur maatwerk zijn. Wij adviseren om deze inkoop zoveel mogelijk aan de Bottelaar over te laten. U profiteert van de kennis en het kostenvoordeel bij de aanschaf van dure en vaak moeilijk te verkrijgen grondstoffen. We produceren qualitatief de noodzakelijke tincturen voor bereiding van gedistilleerd en hebben deze altijd op voorraad.
We stellen kritische eisen aan de leveranciers om een kwalitatief en mooi eindproduct te kunnen garanderen.

jeneverbes-wide
overzicht muller en tincturen

Distillatie

De Bottelaar is een samenwerking met distillatieberdrijf De Tweekoppige Phoenix. Een bedrijf wat ambachtelijk distilleert middels een klassieke pot-still en kolom. Bij de bereiding van alcoholische dranken wordt gebruik gemaakt van tincturen en distillaat die meer smaak en geur geven aan de drank. Kruiden, specerijen, bloemen en groente geven vaak een fantastische geur en smaak af. Een garantie voor kwaliteit.

PARTICIPATIE en service

Als partner krijgt u altijd de gelegenheid om na de gesloten overeenkomst gebruik te maken van de werkruimte en apparatuur om mee te werken aan uw eigen product. 
We bieden onze partners de nodige professionele begeleiding van start tot einde. Maak het u zelf makkelijker door de volledige bereiding en afwerking van uw product door de Bottelaar te laten doen. Alles is bespreekbaar en zelfs aanpassingen zijn snel door te voeren. U blijft natuurlijk zelf verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van uw product, maar ook daar kunnen we u met onze kennis van de markt positief in ondersteunen.

IMG_0518