Over Bottelaar

Bottelaar is een productie bedrijf voor eigen productie en voor partners. Van kleine tot middelgrote hoeveelheden aan fris- en alcoholische dranken kan hier verwerkt worden.
Productie met bijzondere wensen kan via de Bottelaar geregeld worden; etiketteren en verpakken vanaf miniatuur tot aan magnum fles voor alle dranken. We zijn SKAL gecertificeerd en controleren nauwgezet het gehele proces vanaf inkoop tot eindafwerking van elk product nauwkeurig.

Facebook

Tweekoppige Phoenix

Youtube film

Movie Tweekoppige Phoenix

Het verhaal achter De Bottelaar

Bottelaar is in 2018 gestart als productie bedrijf  voor de Tweekoppige Phoenix en partners als een afvullijn voor alle dranken.

In opdracht en voor productie van eigen labels wordt likeur, gin, jenever, whisky maar ook fris- en mixdranken bereid. Door een sterke groei aan producten en samenwerking met partners is besloten om de productie uit te breiden.

Het is inderdaad mogelijk dat bij de Bottelaar elke drank kan worden bereid en verwerkt geheel naar wens van elke klant.

Bottelaar kan producten verwerken die intern en extern zijn geproduceerd. In overleg wordt samen met partners  gekeken naar de snelste en beste bereiding en verwerking.

Klanten zijn geheel vrij om voor de productie van hun private label een eigen fles en labeling zelf te regelen. Start-up’ s kunnen bij de Bottelaar terecht om kleinschalig te beginnen aan een productie. De Bottelaar biedt service in begeleiding en apparatuur om dit mogelijk te maken.

Vanaf 100 liter kan men terecht om creaties te ontwikkelen en te bereiden. Zie ook de testimonials van partners.