Bezorgen & afhalen

Bezorgen & afhalen

Bezorgen

Wij nemen de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van uw bestelling. Onze zendingen worden verzorgd door Flessenpakket.nl en PostNL die er voor zorgdragen dat de bestelling op de juiste wijze en op het door u aangegeven afleveradres worden bezorgd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale, voor dranken ontworpen verzenddozen bij kleinere aantallen of pallets indien u grotere getale zou bestellen.

Mocht er niemand op het bezorgadres aanwezig zijn dan zal worden geprobeerd de bestelling af te leveren bij een van uw buren. Indien dit niet lukt dan zal het pakket retour worden genomen en opnieuw worden aangeboden of wordt het pakket afgeleverd bij een afleverpunt van PostNL waar u het pakket kunt afhalen. Op het moment dat u de bestelling bij ons heeft geplaatst en wij deze hebben aangemeld bij flessenpakket.nl/PostNL ontvangt u een bevestiging wanneer het pakket is verzonden. U kan via PostNL de bestelling in de gaten houden en precies zien wanneer deze wordt geleverd. Vanaf het moment van bestellen geldt een levertijd van tussen de 1 en 4 werkdagen afhankelijk van de transporteur.

Afhalen

Het is mogelijk om via de webshop een bestelling te plaatsen en deze vervolgens af te halen. Tijdens het afronden van de bestelling kunt u d.m.v. een vinkje de keuze maken voor afhalen. Hier zijn, zoals bij het verzenden, geen extra kosten aan verbonden. Op het moment dat de bestelling bij ons binnen is en wij deze gereed hebben gemaakt voor afhalen zenden wij een email of nemen wij telefonisch contact met u op. Het afhalen kan 7 dagen per week tijdens openingstijden:

10:00 – 18:00 uur (eind maart t/m oktober)
10:00 – 17:00 uur (november t/m eind maart)

Adresgegevens voor afhalen:

Kraainest 3
1509 AZ Zaandam