OPSLAG van product

De Bottelaar beschikt over een accijnsgoederenplaats (AGP) voor de opslag van alcoholische dranken. Het voordeel voor de partners is dat alcoholische dranken accijnsvrij kunnen worden geproduceerd en opgeslagen. We kunnen uw voorraad en opslagkosten zo laag mogelijk houden. Alle binnenkomende goederen worden via een standaard procedure geregistreerd. Zo is altijd een juiste verificatie van materialen en gereed product mogelijk.

LOGISTIEK

Onze partners regelen vaak hun eigen logistiek voor distributie van dranken. Desgewenst kunnen we bemiddelen in het proces. Alcoholische producten kunnen in overleg met de Bottelaar worden verstuurd naar consumenten.

Verkrijgbaarheid

Alle dranken kunnen in overleg met de Bottelaar en de Tweekoppige Phoenix worden verstuurd naar consumenten. De Tweekoppige Phoenix beschikt over een volledige slijterij vergunning die de locale verkoop op de Zaanse Schans en verzending naar consumenten mogelijk maakt. Daarnaast worden de dranken ook verkocht via het netwerk van slijters in Nederland.
Voor meer informatie en online bestelling bezoek de winkel op deze website .